۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

راهنمای کامل افزودنی های مورد استفاده در صنایع غذایی

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی راهنمای کامل افزودنی های مورد استفاده در صنایع غذایی
مشخصات
تاریخ چاپ اول 1399
تعداد صفحات 576
تیراژ 200
زبان کتاب فارسی
شابک 9789643864439
طبقه بندی صنایع غذایی
قطع کتاب وزیری
نوبت چاپ 1
نوع جلد کتاب شومیز
نوع کاغذ کتاب 80 گرمی
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام