۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

راهنمای کامل افزودنی های مورد استفاده در صنایع غذایی ( ضیاء الحق - جلالی / نشر فردوسی مشهد)

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی راهنمای کامل افزودنی های مورد استفاده در صنایع غذایی ( ضیاء الحق - جلالی / نشر فردوسی مشهد)
مشخصات
تاریخ چاپ اول 1399
تعداد صفحات 576
تیراژ 200
زبان کتاب فارسی
شابک 9789643864439
طبقه بندی صنایع غذایی
قطع کتاب وزیری
نوبت چاپ 1
نوع جلد کتاب شومیز
نوع کاغذ کتاب 80 گرمی
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام