۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

مبانی فرآیند حرارتی ( در کنسرو سازی / گری تاکر -سوزان فیدراستون / نصیرپور -نصری / نشر دانشگاه صنعتی اصفهان)

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی مبانی فرآیند حرارتی ( در کنسرو سازی / گری تاکر -سوزان فیدراستون / نصیرپور -نصری / نشر دانشگاه صنعتی اصفهان)
مشخصات
تاریخ چاپ اول 1394
تعداد صفحات 318
تیراژ 500
زبان کتاب فارسی
شابک 9789648476989
طبقه بندی صنایع غذایی
قطع کتاب وزیری
نوبت چاپ 1
نوع جلد کتاب شومیز
نوع کاغذ کتاب 80 گرمی
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام