۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی رب گوجه سبز ترش شهر طبیعت - 800 گرم
مشخصات
ابعاد بسته‌بندی 15x8x15
ارگانیک بله
استان تولید مازندران
سایر توضیحات رب گوجه سبز از جوشاندن و غلیظ شدن میوه آلوچه (گوجه سبز) به دست میاد. این رب اگه خالص باشه یعنی موادی مثل: جوهر لیمو، کدو، هویج، رنگ خوراکی، سرکه و مواد نگه دارنده داخلش نباشه، می تونه چاشنی بی نظیری برای غذای شما باشه. رب آلوچه عطر گیلان خالص، غلیظ و بدون هیچ ماده افزودنی، طعم اصیل و واقعی رب آلوچه رو همراه خودش داره.\r\n\r\n\r\nطرز تهیه رب آلوچه (گوجه سبز)\r\nابتدا آلوچه ها رو می شورن و داخل دیگ میریزن تا حرارت ببینه. اگه آلوچه ها آبدار باشن بهش آب اضافه نمی کنن. اما اگه کمی کم آب باشن مقداری آب میریزن تا ته نگیره. کمی که پخت و نرم شد از صافی ردش می کنن تا هسته میوه گرفته بشه بعد باید مدام هم بزنن تا ته نگیره و در آخر برای جلوگیری از خراب شدن مقداری بهش نمک میزنن.\r\n\r\nموارد مصرف رب گوجه سبز\r\nرب آلوچه مثل رب گوجه به غذا رنگ نمیده، اما طعم خیلی خوبی به غذا اضافه میکنه. این رب در انواع غذا های با مرغ، گوشت و غذاهای گیاهی قابل استفاده هست.\r\n\r\nفرق رب انار با رب گوجه سبز\r\nاین دو رب در میزان ترشی، غلظت، بافت و طعم با هم تفاوت دارن. رب آلوچه اگه درست و اصولی پخته بشه باید از رب انار غلیظ تر باشه. زمانی که این رب خالی مصرف بشه پوست های بسیار کوچک آلوچه زیر زبان حس میشه. ترشیش بیشتر از رب انار ترش هست و با مقدار کمتری می تونین غذا رو ترش تر کنین. طبیعی هست که طعم این دو با هم متفاوت باشه و هرکدام طعمی نزدیک به میوه ای که ازش رب گرفته شده رو دارن. ترکیب این دو رب طعم و مزه بسیار خوبی به غذای شما میده و در تمام غذا هایی که با رب انار درست میشن (مثل فسنجان، اناربیج، مرغ شکم پر، زیتون پرورده و …)، رب آلوچه می تونه جایگزین بشه یا به صورت ترکیبی استفاده بشه.\r\n\r\nچه کنیم رب آلوچه کپک نزند؟ (نحوه و زمان نگهداری)\r\nاین رب زمان زیادی سالم و قابل مصرف باقی می مونه اگه غلظت کافی داشته باشه و به درستی نگهداری بشه. برای سالم موندن و کپک نزدن در مدت زمان طولانی، رب آلوچه رو در ظرف شیشه ای و داخل یخچال نگهداری کنین. دقت کنین درِ ظرف کامل کیپ باشه تا هوا نکشه. از زدن قاشق روغنی یا خیس به رب خودداری کنین چون باعث ایجاد کپک میشه. می تونین رب رو داخل فریزر هم نگهداری کنین اما به دلیل غلظت زیاد بسیار سفت میشه که باعث میشه استفاده ازش سخت بشه.\r\n\r\nرنگ و طعم\r\nرنگ و طعم این رب بستگی به نوع آلوچه ای داره که برای تهیه رب ازش استفاده شده. این میوه بسته به زمان چیده شدنش طعم و رنگ متفاوتی داره. طی مدتی که گوجه سبز روی درخت می مونه (از اردیبهشت تا خرداد) به رنگ های سبز، زرد، قرمز و سیاه در میاد. هر رنگی از این میوه که تبدیل به رب بشه طعم متفاوتی بدست میاد. ترش، ملس، تلخ و ترش، گس و ملس طعم های متفاوت این رب هستن که می تونن چاشنی عالی برای غذا های شما باشن.
محل تولید سواد کوه
وزن 800 گرم
وزن بسته‌بندی 840
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام