۵ از ۵
از میانگین ۱ نظر دهنده

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی کالباس سوجوک 90% گوشت قرمز آندره 300 گرمی
مشخصات
ترکیبات گوشت قرمز90%،روغن مایع سویا،نشاسته،نمک تصفیه شده خوراکی،ادویه،کازئینات سدیم،سیر تازه،شکر،اسید اسکورییک،نیتریت سدیم،آب
شرایط نگهداری دمای یخچال بین 1 تا 4 درجه سانتی گراد
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت 56/11140
مجوزها و استانداردها پروانه ساخت وزارت بهداشت
مدت ماندگاری 45 روز
نوع کالباس
نوع بسته بندی وکیوم
وزن 300 گرم
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

محصولات مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام