۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی کالباس خشک مکزیکی خانواده 60% هایزم
مشخصات
ترکیبات گوشت قرمز-روغن مایع آفتابگردان-آردگندم-شیرخشک-نمک -نشاسته گندم-گلوتن-ادویه-سیر-فسفات-اسیداسکوربیک-نیتریت سدیم-یخ و آب
درصد گوشت 60%
شرایط نگهداری دمای یخچال بین 1 تا 4 درجه سانتی گراد
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت 16/20004
مجوزها و استانداردها استاندارد ملی ایران, پروانه ساخت وزارت بهداشت
مدت ماندگاری (روز) 30 روز
نوع کالباس
نوع بسته بندی رول
وزن (گرم) 500 گرم
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

محصولات مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام