انتخاب کفش بچه گانه دخترانه با مواد تشکیلدهندهی مناسب
هنگامی که یک کودک بدون کمک والدین شروع به راه رفتن میکند، دیگر هیچ چیز جلودارش نیست. راه رفتن بهصورت پابرهنه به او کمک میکند تا بتواند عضلات خود را بهبود بخشیده و قدرت خود را زیاد نماید و تمرینی برای انگشتان پای اوست تا قادر باشد بهدرستی راه رفته و حرکت کند. ولی هنگامی که قصد دارید فرزندتان را بیرون از خانه ببرید، میبایست بهمنظور جلوگیری از صدمه دیدن، از پاهای او بهدرستی محافظت نمایید.
جنس چرم لطیف یا پارچه نخی برای کفش کودک: این دو جنس یعنی چرم لطیف یا پارچهی نخی، انعطافپذیری بالایی داشته و بهغیر از این، موجب میشود تا پای فرزندتان بهراحتی در کفش حرکت کرده و نفس بکشد. تنها میبایست بهخاطر داشته باشید که موقع خرید، مطمئن شوید کفشی که انتخاب نمودهاید، از مواد باکیفیت و سبکی تولید شده باشد تا پای فرزند شما در آن، کاملاً احساس آسودگی کند.
کفش بچگانه با کف لاستیکی: کفش بچگانهای که دارای کف لاستیکی باشد، اصطکاک یا کشش لازم برای راه رفتن او در بیرون از خانه، روی آسفالت و یا داخل خانه را فراهم مینماید. بهتر است که کف لاستیکی بهکار رفته در کفش کودک، دارای برجستگی نیز باشد تا باعث بالارفتن میزان انعطافپذیری کفش شده و کودک موقع راه رفتن سر نخورد.
توجه به میزان انعطافپذیری کفش کودک: به یاد داشته باشید که موقع خرید کفش بچگانه، حتماً آن را خم کنید؛ اگر بهآسانی از قسمت میانی خم شد، نشان میدهد که به مقدار کافی انعطافپذیر بوده و ماهیچههای پای فرزند شما میتواند بهصورت مناسبی در آن رشد نماید. بههیچ عنوان یک کفش چرمی سخت و سفت و یا کفش ساخته شده از الیاف مصنوعی را برای فرزند خود انتخاب و خریداری نکنید؛ چراکه این کفشها، حرکات پای کودک در موقع راه رفتن را داخل کفش محدود نموده و بدینترتیب او در کفشهایش احساس راحتی نخواهد کرد.
بررسی دقیقتر بافت داخلی کفش بچگانه: خوب است که موقع خریداری کفش برای فرزندتان، حتماً بافت داخلی کفش را با دقت بررسی نمایید. دوخت داخلی کفش کودک، میبایست از جنس بسیار نرمی مانند پارچه باشد تا پاهای کودک، بیش از اندازه حس گرما نکند. همچنین این کفشها نباید موجب آسیب یا آزار رساندن به پای کودک شود.
انتخاب کفشهای بچگانه با بندهای چسبی: مطمئناً انتخاب کفشهایی با بند چسبی در مقایسه با کفشهای بنددار، گزینهی مناسبتر و راحتتری برای پای فرزندتان خواهد بود. این نوع از کفشها موجب میشود تا کودک بتواند خودش کفشش را بپوشد. بهغیر از این، تسمههای چسبی کفش بهآسانی باز نمیگردند و بدینترتیب خیالتان از بابت در نیامدن کفش از پای کودک حتی بعد از راه رفتن یا انجام فعالیتهای زیاد، راحت خواهد بود.
انتخاب کفش اسنیکرز، کفشی مناسب برای کودک در استفادهی روزانه
کفش کتانی یا بهعبارتی کفش اسنیکرز، فرم پاهای فرزندتان را به خود خواهد گرفت و علت آن هم جنس آن است که از چرم انعطافپذیر و نرم و یا پارچهی برزنت تولید شده است. علاوهبر این، فرزند شما قادر خواهد بود این کفشهای راحت و نرم را حتی در مکانها و موقعیتهای غیررسمی نیز بپوشد. دلیل مهم دیگری که این کفش را به یک کفش کودکانهی مناسب تبدیل میکند، حفاظت از پای فرزند شما است و موجب میشود ماهیچههای پای او بهصورت مطلوبی رشد نموده و تکامل یابد.
خریداری یک چکمهی مناسب کودکانه برای فصلهای پاییز و زمستان
بهترین کفش برای فرزند شما در فصلهای زمستان و پاییز، چکمهای است که تا بالای قوزک پا بیاید. از آنجا که چکمههای کودکانه، این امکان را به مفاصل پای فرزندتان میدهند که بتوانند به فرم طبیعی خم شده و همچنین حرکت کنند. خوب است که برای فرزندتان، برای روزهای بارانی یا برفی، کفشی را انتخاب و خریداری نمایید که ضد آب باشد. البته این نکته را به یاد داشته باشید که فرزند شما نباید هر روز چکمه بهپا کند؛ زیرا پاهایش در حال رشد بوده و پوشیدن مداوم چکمه میتواند برای حرکت پاهای او محدودیت ایجاد نماید.
انتخاب و خریداری یک صندل مناسب کودکانه
کفشهای صندل از پاهای فرزند شما حفاظت نمیکند، بنابراین کودکان از این کفشها نباید در بیرون از محیط خانه استفاده کنند، زیرا امکان دارد موجب آسیب رسیدن به انگشتها و یا بخشی از پاهای او شود. ولی هنگامی که فرزند شما در محیط درون خانه مشغول بازی کردن است، میتواند از صندل کودکانه استفاده نماید. به یاد داشته باشید که تهیه و خریداری یک صندل جلوبسته نسبت به یک صندل جلوباز بهتر است، زیرا صندلهای جلوبسته میتوانند تا حدودی، از انگشتان پای فرزند شما حفاظت نماید.
بههیچ عنوان برای فرزند خود از کفشهای پاشنهدار استفاده نکنید.
کفشی که کف آن تخت باشد، این امکان را به پاهای فرزند شما میدهد که بتواند بهصورت معمولی و طبیعی روی زمین حرکت کند و راه برود. این کفشها در این سنین که کودک درحال رشد میباشد، برایش مناسبتر است؛ زیرا علاوه بر دوام و مقاومت بیشتر، تکیهگاه مناسبتری برای پاهای فرزند شما میباشد. بهتر است از کفشهایی که دارای پاشنه هستند، برای کودکانی که بزرگتر شدهاند استفاده شود؛ چراکه پاهای آنان قویتر شده و بیشتر رشد کرده است.
بهمنظور انتخاب و خریداری یک کفش مناسب برای فرزند خود، ابتدا سایز دقیق پای او را اندازهگیری نمایید
در گام اول میبایست سایز پای فرزندتان را بهدرستی و بادقت اندازه بگیرید. برای انجام این کار میتوانید از وسیلهی اندازهگیری سایز پا بهره ببرید و یا از اینترنت، نمودار اندازهگیری سایز پا را دانلود نمایید. در آغاز، پای فرزندتان را روی این نمودار، کنار خط منحنی موجود در بخش پایینی نمودار قرار داده (هر پای او روی یک نقشه قرار بگیرد) و سپس از او بخواهید تا بیحرکت بایستد؛ بدین صورت انگشتان پایش بیحرکت و آرام روی نمودار قرار خواهند گرفت. بعد از آن، فاصلهی میان پاشنهی پای کودک با بلندترین انگشت پای او را اندازهگیری نمایید. برای نمونه، اگر بلندترین انگشت فرزند شما روی عدد 4 واقع شده باشد، اندازهی پای او برابر با 18 خواهد بود. اگر نمیتوانید این کار را انجام دهید، به مغازههای فروش کفشی مراجعه نمایید که بهصورت تخصصی کفش بچگانه میفروشند. در این مغازهها، عموماً شخصی حرفهای برای اندازهگیری دقیق پای فرزند شما، با بهرهگیری از شیوههای تخصصی حضور دارد.
تست کردن کفش کودک با جوراب
همیشه به یاد داشته باشید که فرزندتان هیچکدام از کفشهایش را بدون جوراب به پا نمیکند؛ بنابراین در زمان خرید کفش برای او، مطمئن شوید که جوراب پوشیده باشد تا اندازهی کفشی که برایش انتخاب و خریداری مینمایید، پاهایش را اذیت نکرده و کاملاً مناسب باشد.
فاصلهی بین پشت کفش کودک و تاندون آشیل او را اندازهگیری نمایید
با اندازهگیری این فاصله، میتوانید دریابید که کفشی که برای پای فرزندتان انتخاب کردهاید، خیلی گشاد یا خیلی تنگ است یا خیر. اگر این فاصله بسیار زیاد باشد، در نتیجه کفش موردنظر برای پای او بزرگ است که امکان دارد موجب درآمدن کفش از پای کودک، هنگام حرکت کردن یا راه رفتن شود و در نتیجه زمین بخورد. برعکس اگر فاصلهی اندازهگیری شده بسیار کم باشد، یعنی کفش انتخاب شده برای پای فرزند شما بسیار تنگ است. این موضوع باعث فشار آوردن کفش به پای کودک شما شده و ممکن است موجب ایجاد درد و تاول در پای او شود.
پای کودک میبایست در کفش، احساس راحتی کند
در زمان خریداری کفش کودک، آرام بخش جلویی کفش را فشار دهید؛ گاهی امکان دارد که فرزند شما انگشتان پایش را درون کفش جمع کرده باشد، بههمین دلیل حتماً پیش از فشار دادن، اطمینان حاصل کنید که انگشتان پایش صاف باشند. فاصلهی ایدهآل بین انگشتان پا با کفش، از 1 تا 1.27 سانتیمتر میباشد؛ البته این اندازهها برای زمانی است که فرزند شما جوراب پوشیده باشد.
خیلی پهن یا باریک نبودن بخش پنجهی کفش
بهترین روش برای متوجه شدن این نکته که کفش کودک برای پایش گشاد است و یا تنگ، بررسی با دقت بندها، تسمههای چسبی و زبانهی کفش در حالت بسته میباشد. بخشهای گفته شده، میبایست با همدیگر موازی باشند. اگر فضای خیلی زیادی میان آنها موجود باشد، یعنی کفش برای پای فرزند شما بسیار تنگ است. اما اگر بخش زیادی از آنها روی یکدیگر واقع شده باشد، یعنی کفش برای پای فرزندتان بسیار گشاد است.
سؤال کردن از کودک
اگر فرزند شما در سنی میباشد که قادر به راه رفتن است، از او خواهش کنید که بلند شده و با کفش انتخابی، اندکی قدم بزند. علاوهبر این میتوانید به او کمک نمایید تا با آنها راه برود و بعد، از او سؤال کنید که حسش در مورد کفشهایی که پوشیده چیست؟ آیا در آنها احساس خوبی دارد و یا این کفشها، موجب آزار رساندن به پای او میشوند؟
نکات حائز اهمیتی که میبایست در خرید آنلاین کفش بچگانه به آن دقت کنید
انتخاب فروشگاه آنلاین فروش کفش بچگانه: نخستین قدم در خرید آنلاین این است که یک فروشگاه فروش کفش بچگانهی اینترنتی معتبر و قابلاعتماد بیابید تا بتوانید با خیالی آسوده، کفش خود را بخرید و از اصل بودن آن، گارانتی و خدمات بعد از فروش استفاده نمایید.
مشاهدهی دقیق تصاویر موجود در سایت، بهمنظور یافتن مدل مناسب کفش بچگانه: دقت به تصاویری که از کفشهای بچگانه در سایت یک فروشگاه اینترنتی موجود است، از اهمیت بالایی برخوردار میباشد؛ بدینترتیب فروشگاه آنلاین موردنظر، میبایست عکسهای باکیفیت و مطلوبی از کفشهای بچگانهی خود در سایت قرار داده باشد تا قادر باشید کلیهی جزئیات آن را مشاهده نمایید.
حتماً ویژگیهای کفش انتخاب شده را مطالعه نمایید: درست است که تصاویر قادر هستند در انتخاب و خرید نوع کفش بچگانه موردنظر به شما کمک نمایند، اما نمیتوانند تمامی جزئیات را نشان دهند. پس خوب است که برای اطلاع از فناوریهای بهکار گرفته شده در کفش موردنظر و همچنین جنس زیر، رو و داخل کفش و یا هر ویژگی و مشخصهای که مدنظر شما است، به بخش مشخصات محصول در همان سایت فروشگاه آنلاین مراجعه نمایید.
اندازهی دقیق کف پای فرزند خود را بدانید: آگاهی از سایز دقیق پای فرزند شما، یکی از اساسیترین نکات در انتخاب و خریداری کفش بچگانه است. بههمین دلیل، در زمان انتخاب کفش برای فرزندتان، حتماً از راهنمای سایت که در رابطه با سایز کفش توضیح داده است، استفاده کنید؛ زیرا هر برندی، اندازهها مختلفی داشته و امکان دارد در انتخاب اندازهی صحیح، با مشکل مواجه شوید. توجه داشته باشید که اندازهی دو پا، هرگز یکسان نبوده و سایز پای چپ اندکی از سایز پای راست کوچکتر است؛ بنابراین خوب است که سایز پای راست را برای پای فرزندتان محاسبه نموده و مطابق با آن، کفش مناسب را خریداری کنید.
مطالعهی کلیهی قوانین و شرایط گارانتی و ارجاع کالا: بعد از اینکه از معتبر بودن فروشگاه اینترنتی اطمینان حاصل کردید، شرایط خرید، گارانتی و ارجاع محصول را بهطور دقیق مطالعه کنید تا اگر لازم بود، از آنها استفاده نمایید. بعد از مطالعهی این قوانین و شرایط، اگر مشکلی در کفش خریداری شده بهصورت اینترنتی، وجود داشت میتوانید به بخش مربوط مراجعه نمایید.