نمودار تغییرات قیمت
در حال بارگزاری ...
۵ از ۵
از میانگین ۱ نظر دهنده

ژل کیک بر پایه امولسیفایر ( ژل هایپر) الیاس سانیا

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی ژل کیک بر پایه امولسیفایر ( ژل هایپر) الیاس سانیا
مشخصات
دز مصرف 1 تا 1/2 درصد وزن کل خمیر در صورت استفاده از این ژل کیک میتوانیم تخم مرغ و روغن را در فرمولاسیون کاهش داده ونیز لطافت کیک را در طول ماندگاری حفظ نماییم. از این ژل کیک نیز برای محصولاتی که ماندگاری و نرمی بافت کیک در انها بین 60 الی 90 روز میباشد توصیه میگردد.
مزایا 1. کاهش دانسیته خمیر 2.افزایش حجم کیک 3. حفظ نرمی کیک در زمان ماندگاری 4. قدرت هوادهی بالا در خمیر 5. ایجاد بافت کیک ریز و یکنواخت و سفید در کیک
موارد مصرف انواع کیک روغنی کیک اسفنجی لایه ای رولت می باشد ونیز در کارخانجات کیکهای روغنی بیشترین مصرف را داراست.
وزن به کیلوگرم 25
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
میلاد مهردادیان بیست و دوم آذر ۱۴۰۰
پاسخ
عالی