۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

فلفل قرمز پاپریکا 200 گرم

کالاهای مشابه

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی فلفل قرمز پاپریکا 200 گرم
مشخصات
ارگانیک بله
استان تولید آذربایجان غربی
سایر توضیحات پاپریکا چه مزه ای دارد؟\r\n\r\nبسته به نوع پاپریکا، طعم آن می تواند از ملایم و شیرین تا تند و دودی متغیر باشد مهم ترین عامل برای طعم پاپریکا، به چگونگی تولید آن بستگی دارد. برای تهیه پاپریکایی که طعمی شیرین و ملایم دارد، دانه ها و غشای درونی فلفل برداشته می شود؛ به این صورت فلفل فاقد ماده کپسیسین می شود، کپسیسین همان ماده ای است که باعث تندی فلفل قرمز و دیگر انواع می شود.\r\n\r\nبرای تهیه پاپریکاهای تند، برخی از دانه ها و غدد کپسیسین (یا رگ ها) را حذف نمی کنند تا به همراه فلفل خشک شود و بعد از آن پودر پاپریکا تولید می شود. برای تهیه پاپریکای دودی نیز، فلفل ها را پیش از پودر کردن، دود می دهند.
شکل ظاهری پودر
محل تولید آذربایجان
وزن 200 گرم
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه