۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

کتاب Chemistry and Biochemistry of Food اثر Jose Perez-Castineira انتشارات De Gruyter

هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی کتاب Chemistry and Biochemistry of Food اثر Jose Perez-Castineira انتشارات De Gruyter
مشخصات
تعداد صفحه 546
شابک 9783110595475
قطع رقعی
موضوع شیمی غذا، بیوشیمی، ایمنی غذا
ناشر De Gruyter
نوع جلد شومیز
نوع کاغذ تحریر
نویسنده Jose Perez-Castineira
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه