۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

کتاب تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی اثر پی والسترا انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد

در حال حاضر هیچ فروشگاهی این محصول را موجود نکرده است.
هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی کتاب تکنولوژی شیر و فراورده های لبنی اثر پی والسترا انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
مشخصات
تعداد جلد 1
تعداد صفحه 412
شابک 9789645782472
قطع وزیری
گروه سنی بزرگسال
مترجم دکتر سیدعلی مرتضوی. دکتر حسین جوینده. دکتر محسن قدس روحانی
موضوع تکنولوژی شیر
ناشر دانشگاه فردوسی مشهد
نوع جلد شومیز
نویسنده پی والسترا
وزن 900 گرم
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه