۲۱۳,۰۰۰ تومان

نمودار تغییرات قیمت
در حال بارگزاری ...
۴ از ۵
از میانگین ۱ نظر دهنده

چای اصیل ایرانی 350 گرمی نیوشا

Newsha Ingenuous Persian Tea 350g
انتخاب استان
هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید
زرین بازار
آذربایجان شرقی بدون امتیاز
۳ سال و ۱ ماه گزارش

چای اصیل ایرانی نیوشا (350 گرم)

گزارش
۲۱۳,۰۰۰
بروزشده در ۴ ساعت پیش
مشاهده پیشنهاد
بروزشده در ۴ ساعت پیش
نوشاتی
فارس بدون امتیاز
۷ ماه گزارش

چای اصیل ایرانی نیوشا (350 گرمی )

گزارش
۲۱۳,۰۰۰
بروزشده در ۲۲ ساعت پیش
مشاهده پیشنهاد
بروزشده در ۲۲ ساعت پیش
مثبت سبز
تهران ۳.۳
۷ سال و ۱۰ ماه گزارش

جوراب واریس زیر زانو اپو با کلاس فشار ۳ کد ۲۸۰۳

وضعیت: ناموجود
گزارش
۹۶,۴۰۰
بروزشده در ۳ ساعت پیش
مشاهده پیشنهاد
بروزشده در ۳ ساعت پیش
باسلام
قم ۳.۷
۷ سال و ۵ ماه گزارش

چای اصیل ایرانی350 گرمی

امکان پرداخت اقساطی
وضعیت: ناموجود
گزارش
بروزشده در ۱۴۰۳/۸/۸
مشاهده پیشنهاد
بروزشده در ۱۴۰۳/۸/۸

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی چای اصیل ایرانی 350 گرمی نیوشا
مشخصات
ابعاد 7 ×5 ×4 cm
برند نیوشا
تعداد در بسته 1
جنس محفظه مقوايي
سایر توضیحات تقویت استخوان ها
شرکت تولید‎کننده مواد غذایی نیوشا داریان
طبع سرد
طعم گس
کارایی سلامت دهان و دندان، كمك به هضم غذا، كنترل‎كننده كلسترول خون، جلوگيري از خواب آلودگي، درمان نقرس
کاربرد ها ویژگی های چای اصیل ایرانی نیوشاموثر بر سلامت دندان و لثهجلوگیری از خواب آلودگیکاهش کلسترول خونکمک به هضم غذا درمان نقرسچای اصیل ایرانی نیوشاچای اصیل ایرانی نیوشا نمونه ای منحصر به فرد و کمیاب از چای ایرانی است که با طعم گس می باشد. به دلیل رنگ کمی که دارد برای افرادی که دارای غلظت خون می باشند، مناسب است. چای ها انواع مختلفی دارند اما آنچه ما ایرانی ها به عنوان چای اصیل می نوشیم چای سیاه است.مصرف چای اصیل ایرانی از برند نیوشا نوشیدنی مفیدی برای تصفیه خون از طریق ازدیاد ترشحات کلیوی است، به هضم غذا کمک می کند، سبب نشاط، بیداری و مانع خواب آلودگی می شود. برای نقرس و اسکوربوت نیز مفید است. برگ چای، دارای کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، پیگمان ها ی فلاوونیک، بازهای پوریک، تئوفیلین، ویتامین، کلروفیل، تانن و کافئین است. مصرف چای بعد از غذا، به هضم آن کمک می کند، اما برای پیشگیری از عدم جذب آهن بهتر است 1 ساعت بعد از صرف غذا چای نوشیده شود. برای شیرین کردن چای، عسل بهترین ماده است.تاریخچه چای:کشور چین را اولین کشور مصرف کننده و تولید کننده چای می دانند و پس از آن هند از بزرگترین تولید کنندگان این محصول است. هلندی های بوته چای را از کشور چین به اروپا بردند و این گیاه آرامش بخش نیز در اروپا طرفداران بی شماری جذب نمود. مصرف چای در ایران به قرن هفدهم باز می گردد. اما حدود یک قرن و نیم پیش این گیاه در ایران کشت شد. در تاریخ از از میرزا محمد علی مشهور به کاشف السلطنه به عنوان اولین شخصی که چای را در ایران کشت نمود نام برده شده است.کاشف السلطنه به عنوان ژنرال کنسول ایران در این سال در هند مشغول کار شد و در این مدت شیوه کشت و برداشت این محصول را آموخت و این دانش را به کشور ایران منتقل نمود.
کشور تولید‎کننده ایران
مقدار 350 گرم (g)
نوع محفظه جعبه
وزن 0.4 kg
ویژگی خاص بهبود عملکرد قلب و عروق|تقویت استخوان ها
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

محصولات مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام