۵۵,۵۰۰ تومان

نمودار تغییرات قیمت
در حال بارگزاری ...
۵ از ۵
از میانگین ۱ نظر دهنده
۵

لوسیون موضعی حنا باریج

خرید از داروسنتر دکتر صبوحی
ارزان‌ترین۵۵,۵۰۰
هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید
داروسنتر دکتر صبوحی
قم ۴.۰
۵ سال و ۳ ماه گزارش

لوسیون موضعی حنا باریج اسانس 30 میلی لیتری

گزارش
۵۵,۵۰۰
بروزشده در ۲ روز پیش
مشاهده فروشنده
بروزشده در ۲ روز پیش

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی لوسیون موضعی حنا باریج
مشخصات
احتیاط در مصرف این لوسیون خوراکی نیست.همانند سایر داروها، لوسیون حنا را از دسترس اطفال دور نگهدارید. حنا بصورت موقت موجب ایجاد رنگ می شود.
تاریخ انقضاء بیشتر از 6 ماه
ساخت ایران
شرایط منع مصرف موردی گزارش نشده است.
شرایط نگهداری پس از مصرف، درب لوسیون حنا را محکم ببندید و دور از نور، در دمای ۳۰-۱۵ درجه سانتیگراد نگهداری نمایید.
عوارض جانبی با مقدار توصیه شده و نحوه مصرف مناسب، عارضه ای مشاهده نشده است.
ماده موثره لاوسون، موسیلاژ، مانیتول، تانن
محتویات بسته قطره ۳۰ میلی لیتری
مقدار و نحوه مصرف برای کاهش تعریق کف دست: محلول را چند برابر با آب رقیق نموده و شبی یک بار مقدار مناسب از لوسیون بصورت موضعی استفاده شود.برای پیشگیری از خارش بعد از استحمام و درمان شوره سر و تقویت مو: ۵-۳ میلی لیتر از لوسیون را به ۲۰۰-۱۰۰ میلی لیتر شامپو افزوده و در هر بار استحمام از آن استفاده نمایید.
مکانیسم اثر در کشور ما بطور سنتی از حنا برای کاهش تعریق دست و پا استفاده میشود. اثرات ضدقارچ، ضد باکتری و ایجاد رنگ را به لاوسون موجود در حنا نسبت میدهند. همچنین تانن موجود در عصاره حنا قابض بوده و موجب کاهش تعریق میشود. حنا موجب ضخیم شدن مو و استحکام آن میشود. همچنین عصاره حنا خارش پوست را برطرف و در موارد سوختگی سوزش و درد را کاهش میدهد. تعریق بیش از حد (hyperhidrosis) ممکن است موضعی (محدود به یک یا چند ناحیه) یا عمومی باشد. تعریق عمومی واقعی نادر است و حتی تعریق بیش از حد به علت بیماریهای سیستمیک معمولاً در نواحی خاصی واضح تر است. در واقع تمامی موارد افزایش تعریق که توسط متخصصین پوست دیده میشود از انواع تعریق موضعی کف دست و کف پا (palmoplantar) یا زیر بغل(axillary) هستند. درمان افزایش تعریق عمومی مستلزم درمان علت زمینه ای است. درمانهای مطرح در موارد افزایش موضعی تعریق عبارتند از : استفاده از محلول موضعی آلومینیوم کلراید یا آلومینیوم کلرهیدروکساید، یونتوفورزیس(iontophoresis) ، تزریق سم بوتولینوم، داروهای خوراکی آنتی کلینرژیک (مانند پروبانتین)، دیلتیازم و کلونیدین و روش های جراحی. در یک کارآزمایی بالینی دو سو بیخبر کنترل شده، ۶۶ بیمار مبتلا به تعریق بیش از حد کف دست بصورت تصادفی عصاره حنا یا آلومینیوم کلراید ۲۰% را شبی یک بار به مدت یک هفته بصورت موضعی استفاده کردند. پاسخ به درمان در گروه عصاره حنا ۶۳.۶% و در گروه آلومینیوم کلراید۶۰.۶ % گزارش گردید که این تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود.(p=0.7) شایعترین عارضه جانبی در گروه آلومینیوم کلراید خشکی کف دست (۳۶.۷ %) همراه با سایر علائم مانند سوزش، خارش و درماتیت بود. شایعترین عارضه ناخواسته در گروه عصاره حنا رنگی شدن موقت پوست (۶۶.۷%) بود. پاسخ به درمان در هر دو جنس و سنین مختلف یکسان مشاهده شد. محققین نتیجه گرفتند که در موارد افزایش بیش از حد تعریق کف دست، عصاره حنا جایگزین خوبی برای محلول آلومینیوم کلراید میباشد.
مواد تشکیل دهنده عصاره برگ حنا  (Lawsonia inermis)
موارد مصرف تقویت کننده و ضد شورهکاهش تعریقضد قارچ
مشاهده بیشتر

محصولات مشابه