۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی رول کالباس خشک دانمارکی 60% هایزم
مشخصات
ترکیبات گوشت مرغ -گوشت قرمز-نشاسته-نمک-کازنین-ادویه-سیر-فسفات سدیم-اسیداسکوربیک -نیتریت سدیم
درصد گوشت 60%
شرایط نگهداری دمای یخچال بین 1 تا 4 درجه سانتی گراد
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت 16/21240
مجوزها و استانداردها استاندارد ملی ایران, ISO9001, ISO22000, HACCP, پروانه ساخت وزارت بهداشت
مدت ماندگاری (روز) 30 روز
نوع کالباس
نوع بسته بندی رول
وزن (کیلوگرم) ۳.۵ کیلوگرم
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

محصولات مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام