۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

دانلود کتاب Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality Functionality بهبود و تنظیم آنزیم ها برای کیفیت

کالاهای مشابه

هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی دانلود کتاب Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality Functionality بهبود و تنظیم آنزیم ها برای کیفیت
مشخصات
تعداد صفحات 248
جلد Woodhead Publishing in food science technology and nutrition no. 291
حجم فایل mb6.06
زبان English
سال 2015
ناشر Woodhead Publishing
نویسنده (گان) Yada, Rickey Yoshio
ویرایش 1
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

کالاهای مشابه