۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

قهوه فوری 1×3 وانیل نیوشا 20 ساشه Newsha Instant Coffee 3×1 Vanilla 20 Sachets

در حال حاضر هیچ فروشگاهی این محصول را موجود نکرده است.
هیچ فروشگاهی با فیلترهای منتخب شما وجود ندارد.
پیشنهاد می‌کنیم فیلترها را تغییر دهید

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی قهوه فوری 1×3 وانیل نیوشا 20 ساشه Newsha Instant Coffee 3×1 Vanilla 20 Sachets
مشخصات
بارکد وارداتی 0160700153150008
برند نیوشا (Newsha)
ترکیبات شکر, پودر همراه قهوه, قهوه فوری, اسانس وانیل
تعداد در بسته 20
جنس محفظه مقوايي
روش مصرف محتویات یک ساشه کوچک را داخل یک فنجان خالی کنید و 170 میلی‎لیتر آب جوش به آن اضافه کرده و هم بزنید.
شرکت تولید‎کننده مواد غذایی نیوشا داریان
طعم وانيلي
کارایی كاهش چربي، بهبود عملكرد مغز، ضد افسردگي
کاربرد ها کافئین، متداول‎ترین محرک در دنیاست و قهوه بزرگ‎ترین منبع غذایی آن است. اما قهوه فوری به طور کلی نسبت به قهوه معمولی کافئین کمتری دارد. یک فنجان قهوه فوری 30 تا 90 میلی‎گرم کافئین دارد در حالی که یک فنجان قهوه معمولی 70 تا 140 میلی‎گرم کافئین دارد. از آنجاییکه افراد حساسیت‎های متفاوتی نسبت به کافئین دارند، قهوه فوری می‎تواند گزینه بهتری برای آن‎هایی باشد که لازم است مصرف کافئین شان را کم نمایند. قهوه فوری به صورت بدون کافئین هم وجود دارد.
مصرف بیش از حد قهوه و کافئین می‎تواند باعث اضطراب، اختلال خواب، بی قراری، ناراحتی معده، رعشه و ضربان تند قلب شود.
قهوه فوری یا قهوه محلول قهوه ایست که در جریان تولید بخش نامحلول آن جدا شده و بخش محلول که همان پودر قهوه می‎باشد پس از قرار گرفتن در آب بوسیله‎ی دستگاه‎های تبخیر کننده، خشک شده و به صورت پودر بسته‎بندی می‎شود. به همین دلیل زمانی‎که قهوه فوری را داخل آب جوش ریخته به طور کامل در آب حل می‎شود.
یکی از مزیت‎های قهوه فوری نسبت به قهوه، سریع آماده شدن آن است چون نیازی به دم کشیدن و یا قهوه ساز ندارد. ارزانتر از قهوه معمولی است و ماندگاری بیشتری نیز دارد. قهوه فوری کافئین کمتر و آکریلامید بیشتری نسبت به قهوه معمولی دارد، اما آنتی‎اکسیدان‎هایش به همان اندازه است.
از مزایای قهوه فوری می‎توان به موارد زیر اشاره کرد:
قهوه و کافئین می‎توانند ریسک بیماری‎های کبدی مانند سیروز و سرطان کبد را کم کنند.
کافئین می‎تواند متابولیسم را افزایش دهد و چربی سوزی بیشتری برایتان داشته باشد.
قهوه به کاهش ریسک افسردگی و خودکشی کمک می‎کند.
کافئین عملکرد مغز را تقویت می‎کند.
اولین شرکتی که قهوه فوری را تولید کرد، شرکت معروف Nestle بود. با ورود بسته‎های Nestle Coffee به ایران، اصطلاح نسکافه نیز رواج یافت. به همین خاطر قهوه فوری را با نام نسکافه نیز می‎شناسند.
کد مجوز بهداشتی 18495/34
کشور تولید‎کننده ایران
موارد منع مصرف در جای خشک و خنک و عاری از هرگونه بوی خارجی نگهداری شود.
نوع محفظه جعبه
ویژگی ها • حاوی کافئین کمتر و آکریلامید بیشتر نسبت به قهوه معمولی
• افزایش متابولیسم بدن و چربی سوزی
• تقویت عملکرد مغز
• کاهش افسردگی
• طعم مطلوب وانیل
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.