راهنمای خرید بهترین مارک های هدفون موجود در بازار ایران

معرفی بهترین برندهای هدفون موجود در بازار ایران

انواع مختلفی از هدفون‌ها در حال حاضر در بازار وجود دارند. البته تا به حال برند‌های زیادی از غول‌های فناوری هدفون‌های منحصر به فرد خود را نیز روانه بازار کرده‌اند. با این حال برای انتخاب بهترین مارک هدفون، شما باید عواملی مانند بودجه، ویژگی‌ها و همچنین طراحی را در نظر بگیریدداشتن یک هدفون خوب برای هرکسی که از موسیقی، پادکست، بازی کردن یا فیلم دیدن لذت می‌برد، از واجبات است.

 

 

معرفی بهترین برندهای هدفون موجود در بازار ایران

امروزه در جهان شرکت‌های تولیدکننده هدفون‌ها بسیار زیاد و متنوع هستند که روزانه محصولات خود را به بازار روانه می‌کنند و به رقابت با یک دیگر می‌پردازند. از شرکت‌هایی که تماماً به تولید کالاهای دیجیتالی مشغول می‌باشند می‌توان به شرکت سونی و شرکت سامسونگ، و از شرکت‌هایی که فقط در زمینه محصولات صوتی همچون اسپیکر، هدفون و ... فعالیت می‌کند می‌توان به شرکت‌های Sennheiser( سنهایرز)، Bose (بوز)، Beyerdynamic (بیِرداینامیک) اشاره نمود.

آنقدر که میان این برندهای مطرح در جهان رقابت شدید است که نمی‌توان یک برند خاص را به عنوان بهترین تولید کننده معرفی کرد. اما فقط می‌توان به محبوب‌ترین و معروف‌ترین این شرکت‌ها که بهترین محصولات را تولید می‌کنند اشاره کنیم.

اگر با برند‌های هدفون آشنا نباشید، انتخاب کردن یک هدست مناسب ممکن است برای شما چالش برانگیز باشد. اما نگران نباشید، چرا که در ادامه لیستی از بهترین برند‌های هدفون موجود در بازار را بدون ترتیب خاصی برای شما آورده‌ایم.

هدفون های برند اپل (Apple)

برند اپل یکی از شناخته شده‌ترین تولید‌کننده‌های آمریکایی در زمینه کالا‌های مصرفی مانند کامپیوتر، اسپیکر، گوشی‌های هوشمند و هدفون است. هر چند خط تولید هدفون‌های این برند معروف نسبت به سایر رقبا کمتر است، اما همچنان سهم زیادی از فروش‌های هدفون را به خود اختصاص داده است.

هدفون‌ اپل از تراشه‌های H1 برای جفت شدن یکپارچه با دستگاه‌های iOS استفاده می‌کنند. علاوه بر این اپل در محصولات جدیدتر خود از قابلیت Spatial Audio استفاده کرده است. در این قابلیت اپل با استفاده از سنسور‌های شتاب سنج و ژیروسکوپ، امکان تشخیص حرکات کاربران را فراهم می‌کند و بسته به حرکت سر، صدا‌ها را به شکل‌های مختلف پخش می‌کند. گفتنی است این قابلیت در محصولات آی‌اواس ۱۴ به بالاتر معرفی شده است.

یکی از بهترین هدفون‌های برند اپل، هدفون بی‌سیم اپل ایرپاد پرو است. آن‌ها برخلاف ایرپاد‌های نسل سوم اپل در داخل گوش قرار می‌گیرند و دارای یک سیستم ANC هستند. از این رو، اگر به دنبال یک هدفون با قابلیت حذف صدا‌های پس زمینه مانند صدای ماشین‌ها و یا اشخاص هستید، این هدفون می‌تواند برای شما مناسب باشد. یکی دیگر از نکات مثبت این سری از هدفون برند اپل، عمر باتری ۵.۳ ساعته آن است. کیس این ایرپاد نیز می‌تواند تا ۵ بار به طور کامل هدفون را شارژ کند.

 

بهترین برند هدفون

 

هدفون های برند سامسونگ (samsung)

سامسونگ یک شرکت بزرگ کره جنوبی است که بر بسیاری از فناوری‌ها تسلط دارد و همچنین در تولید هدفون فعالیت می‌کند. هر چند سامسونگ تمام تمرکز خود را بر تولید هدفون نگذاشته است، اما طیف گسترده‌ای از هدفون‌های بی‌سیم را ارائه می‌کند که سنگین‌ترین آن‌ها ۲۰۰ گرم وزن دارد.

برند سامسونگ بعد از مشاهده محبوبیت روز افزون هدفون‌های بی‌سیم، حضور خود را در زمینه بهترین مارک هدفون با معرفی سری گلکسی بادز‌ها در سال ۲۰۱۹ پررنگ کرد. از آن زمان، سامسونگ هدفون‌هایی بی‌سیم با کیفیت صدای بالایی را روانه بازار کرده است.

قابلیت حذف نویز هدفون‌ سامسونگ، آن را برای ورزشکاران و کسانی که مدت طولانی با تلفن صحبت می‌کنند، بسیار مناسب می‌کند. ناگفته نماند برند سامسونگ بیشتر هدفون‌های خود را به صورت داخل گوش و مقاوم در برابر آب طراحی کرده است تا ورزشکاران بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند.


هدفون های برند ریزر (Razer)

شرکت ریزر یکی از بهترین مارک‌های برند متمرکز بر بازی است که محصولات مختلفی از جمله لپ‌تاپ، ماوس، کیبورد و صندلی‌های اداری را تولید می‌کند. اکثر هدفون‌های این برند با استفاده از رنگ‌های قابل تنظیم RGB طراحی شده‌اند.

اگرچه برند ریزر بیشتر تمرکز خود را روی ساخت هدفون‌های روی گوشی گیمینگ گذاشته است، اما آن‌ها همچنین تعدادی هدفون داخل گوش و بی‌سیم برای استفاده روزانه کاربران خود نیز عرضه کرده است. گفتنی است هدفون برند ریزر نسبت به سایر رقبا در زمینه حذف نویز ضعیف‌تر عمل می‌کند.

یکی از بهترین سری‌های عرضه شده هدفون ریزر، هدست وایرلس ناری آلتیمیت (Nari Ultimate) است. این هدست با استفاده از فناوری لمسی هوشمند هایپرسنس (HyperSense) و نوع فرکانس‌های صدای بازی، جلوه‌های واقعی را برای گیمر به ارمغان می‌آورد. از این رو گیمر‌ها می‌توانند با تمرکز و آگاهی بیشتری در بازی شرکت کنند.

 

هدفون ریزر

هدفون های برند تسکو (TSCO)

تسکو، یکی از بهترین برند‌های هدفون ایرانی، که توانسته است خود را در لیست برترین شرکت‌های تولید و عرضه لوازم جانبی کامپیوتر جهان جای دهد. نام تسکو برگرفته از شرکت توسن سیستم است که با رعایت معیار‌های مشتری پسند از جمله قیمت مناسب، کیفیت بالا و همچنین طراحی درجه یک توانسته است تا کنون برنده جوایز مختلفی از جشنواره ستاره‌های فناوری ایران، کنفرانس برند‌های برتر، همایش ملی برترین‌های انفورماتیک و IT، همایش کنگره بزرگان رضایتمندی مشتری شود.

تسکو انواع و اقسام مختلفی از هدفون‌ها را برای استفاده روزمره مانند مکالمه تلفنی یا برای استفاده در زمان ورزش یا گیمینگ عرضه کرده است. بهترین و پرطرفدارترین هدفون تسکو مدل TH 5124 است. این یک نوع هدفون مناسب برای گیمینگ است که با جک ۳.۵ میلیمتری با دستگاه شما متصل می‌شود. داخل این هدفون یک میکروفن قرار داده شده است تا در هنگام بازی چند نفره امکان صحبت کردن را برای گیمر فراهم کند.

هدفون های برند بیتس (Beats by Dre)

شرکت بیتس یکی از قدیمی‌ترین و شناخته شده‌ترین برند هدفون است که توسط دکتر Dre، خواننده رپ و تهیه‌کننده موسیقی آمریکایی، تأسیس شد. هدفون‌های رو گوشی این برند به دلیل طراحی و رنگ‌های جذابی که دارند، به راحتی در میان جمعیت قابل تشخیص هستند.

در سال‌های اولیه عرضه، هدفون‌های بیتس جنس پلاستیکی و سنگینی داشتند. اما پس از اینکه اپل، شرکت بیتس را در سال ۲۰۱۴ خریداری کرد، این ضعف هدفون‌های بیتس برطرف شد. اکنون که اکثر هدفون‌های آن‌ها تراشه H۱ یا W۱ که جفت کردن هدفون را با دستگاه‌های اپل آسان می‌کند، دارند.

بهترین مارک برای ورزشکاران هدفون بیتس است. چرا که با ارائه انواع مختلفی از طراحی‌ها انتخاب را برای شما راحت‌تر می‌کند. برای مثال اگر به دنبال استفاده روزمره از ز هدفون هستید، می‌توانید مدل هدفون بلوتوثی Beats Fit Pro آن را که از قابلیت Spatial Audio نیز پشتیبانی می‌کند بخرید. در غیر این‌صورت اگر دونده هستید و می‌خواهید هدفونی بخرید که از در هنگام ورزش از گوشتان نیافتد می‌توانید هدفون بی سیم بیتس مدل پاوربیتس پرو(Beats Powerbeats Pro) آن را که دارای قلاب دور گوش هستند، انتخاب کنید.

 

بیتس (Beats by Dre)

هدفون های برند شیائومی (xiaomi)

شیائومی، علاوه بر تسلطی که بر تولید لوارم‌های الکترونیکی مصرفی دارد، به شدت در حال گسترش محصولات خود است. از گجت‌های کوچک گرفته تا محصولات هوشمند برای خانه مانند جاروبرقی ربات شیائومی تقریباً در همه جا دیده شده است.

با این حال، این بدان معنا نیست که آن‌ها روی محصولات اصلی تمرکز نمی‌کنند. به عنوان مثال، خط تولید هدفون‌های شیائومی یکی از پرفروش‌ترین محصولات این شرکت است که با گذشت سال‌ها بهبود یافته است.

هدفون بی‌سیم می ترو 2 (Mi True 2) بهترین هدفون شیائومی است. این مدل دارای مشخصات برتری نسبت به سایر مدل‌های شرکت‌های چینی است. اتصال بلوتوث ۵.۰، دیافراگم ۱۴.۲ میلی‌متری آن را که کیفیت صدای خوب را تضمین می‌کند و سیستم حذف نویز ENC، از برجسته‌ترین مشخصات این هدفون است.

هدفون های برند جی بی‌ال (JBL)

شرکت آمریکایی جی‌بی‌ال طیف گسترده‌ای از تجهیزات صوتی از جمله بلندگو و هدفون را تولید می‌کند. این برند یکی از زیر مجموعه‌های هارمن، شرکت معروف آمریکایی است که در طراحی و ساخت محصولات صوتی و تصویری و... فعالیت می‌کند. بنابراین کیفیت صدای دقیق هدفون‌های JBL کاملاً تضمین شده است.

برخی از هدفون‌ها با اپلیکیشن JBL Headphones که دارای تنظیمات از پیش تعیین شده و EQ پارامتریک هستند. بنابراین می‌توانید آن‌ها را مطابق با سلیقه خود شخصی‌سازی کنید.

هدفون بی‌سیم JBL E55BT بدون شک بهترین مدل هدست گیمینگ آن‌ها است. این هدفون دارای قابلیت‌هایی کاربردی مانند میکروفون داخلی با DSP برای صحبت کردن زنده در حین بازی آنلاین یا گوش دادن به موسیقی است. علاوه بر این قابلیت NFC هدفون جی‌بی‌ال E55BT آن را برای متصل کردن به هر دستگاهی که بلوتوث دارد، آسان می‌کند.

هدفون جی بی‌ال (JBL)

هدفون های برند لاجیتک (Logitech)

هر چند برند لاجیتک ممکن است به ساخت کیبورد و میکروفن معروف باشد، اما یکی از بهترین مارک‌های هدفون است. این برند معمولاً هدفون‌های گیمینگ را تولید می‌کند. هدفون‌های بی‌سیم لاجیتک با PS4 سازگار هستند. هدفون‌های سیمی آن نیز اغلب با هر کنسولی که می‌توانند به آن متصل شوند، قابل استفاده است.

هر چه قیمت هدفون بالاتر روند، گزینه‌های سفارشی‌ سازی صدا از طریق نرم‌افزار‌های شرکت، افزایش می‌یابد. برخی از هدفون‌های برند لاجیتک، به دلیل طراحی گیمر محوری دارند، برای همه مناسب نیستند.

با این حال، این برند جدیدترین سری هدفون خود، جی پرو (G Pro)، را با طراحی شیک‌تر و همه پسند‌تر عرضه کرده است. این سری از هدفون‌های گیمینگ دارای بوم میکروفون هستند که می‌توان در صورت نیاز آن را جدا کرد.

به لطف کیفیت ضبط عالی میکروفون هم تیمی‌هایتان صدای شما را به صورت واضح می‌شنوند. عمر باتری این هدفون تقریباً 23 است، با این حال اگر هدفون سیمی را ترجیح می‌دهید، هدست گیمینگ لاجیتک جی پرو ایکس (Logitech G Pro X) می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

هدفون های برند سونی (Sony)

سونس بزرگترین تولیدکننده لوازم الکترونیکی، همه چیز از دوربین گرفته تا تلویزیون را تولید می‌کند. خط تولید هدفون این برند مانند سایر محصولات ارائه شده، گسترده و متنوع است. این برند معروف علاوه بر هدفون‌های ورزشی، هدفون‌های رو گوشی برای حذف صدا‌های پس زمینه در محیط‌های شلوغ را معرفی کرده است.

اکثر هدفون‌های سونی با استفاده اپلیکیشن Headphones Connect که گزینه‌های سفارشی‌سازی مانند EQ یا تنظیم دکمه‌ها را ارائه می‌دهند، سازگار هستند.

بهترین هدفون بی‌سیم سونی، WH-1000XM4 است. عمر باتری این سری از هدفون‌های سونی بیش از 37 ساعت است. این هدفون‌ها به دلیل قابلیت ANC که دارند، انواع صدا‌ها بیرونی را حذف می‌کنند و باعث می‌شوند صدا با کمترین نویز به گوش شما برسد.

 

هدفون سونی (Sony)

 

هدفون های مارک هایلو (Haylou)

نام هایلو برگرفته از کلمه انگلیسی "Hello" است. هایلو یکی از بهترین برند‌های  هدفون هایلو است که بیشترین محبوبیت را در بین ایرانیان دارد. این برند چینی یکی از زیر مجموعه‌های برند معروف شیائومی است. ناگفته نماند در کمترین زمان هایلو توانست در سیستم اعتباری چین به رتبه AAA برسد.

برند هایلو معمولاً یک هفته در میان از جدیدترین هدفون‌های خود رونمایی می‌کند؛ بنابراین می‌تواند حدس بزنید که با توجه به تنوع محصولی بالا، انتخاب یک هدفون مناسب ممکن است کمی چالش برانگیز باشد. البته ناگفته نماند اکثر این هدفون‌ها با بهترین قابلیت‌ها عرضه می‌شوند.

یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین هدفون‌های هایلو، هایلو مدل دبلیو وان (W۱) آن است. این محصول با توجه به طراحی شیک و قیمت مناسبی که دارد، انتخاب مناسبی است. گفتنی است در این هدفون از فناوری IPX4 استفاده شده است، بدین معنا که در برابر رطوبت و تعریق تا حد قابل قبولی مقاوم است.

هدفون های برند انکر (Anker)

انکر یکی دیگر از برند‌های چینی است که به دلیل تولید لوازم جانبی ارزان قیمت مانند هدفون، پاور بانک و سیم شارژر مشهور است. این شرکت با نام تجاری 'Soundcore' محصولات صوتی از جمله بلندگو و هدفون را نیز تولید می‌کند.

به طور کلی، محصولات این برند نسبت قیمتی که دارند عملکرد‌های فوق‌العاده و قابل قبولی را ارائه می‌کنند. قابلیت حذف نویز فعال به کار برده شده در برخی از هدفون‌های انکر با سایر شرکت‌های معروف مانند بوز و سونی برابری می‌کند.

یکی از بهترین مدل هدفون روی گوش انکر، Soundcore Life Q30 است که به طور کامل روی گوش قرار می‌گیرد و با استفاده از قابلیت ANC صدا‌های اضافه را از پس زمینه حذف می‌کند. از این رو می‌تواند برای استفاده در بازی و فیلم‌ایده‌آل باشد.

نکاتی که قبل از خرید هدفون باید به آن دقت کنید

انواع هندزفری

هندزفري ها به طور کلي به دو دسته باسيم و بي سيم تقسيم مي شوند .

1- هندزفري هاي با سيم : اين هندزفري ها به وسيله يک سيم که يک سر آن به بلندگو ها و سر ديگر آن به يک فيش صداي استريو (جک 3.5 ميليمتري) متصل است ، صوت را از ديگر دستگاه ها (موبايل ، تبلت و .... ) به گوش شما منتقل مي کنند. طراحي هاي مختلفي در اين نوع هندزفري ها به کار رفته است. يکي از طراحي هاي خلاقانه که در اين نوع هندزفري ها استفاده شده است ، دارا بودن سيم با حالت زيپي است. يعني سيم هاي هندزفري ها به شکل دو بخش يک زيپ طراحي شده اند و مي توانيد با باز و بسته کردن این زیپ فاصله میان دو گوشی هندزفری را تغيير دهيد. اين روش تا حد زيادي مشکل پيچيده شدن سيم هاي هندزفري به یکدیگر را حل کرده است. اين نوع هندزفري ها معمولا قيمت پاييني دارند و در بازار به فراواني وجود دارند و در انواع و اقسام مختلفي توليد شده اند.

معرفی بهترین برندهای هدفون موجود در بازار ایران

2- هندزفري هاي بي سيم : اين هندزفري ها ، همان طور که از نامشان پيداست نيازي به سيم براي اتصال به ساير دستگاه ها ندارند و از روش هاي ديگري مانند بلوتوث و NFC براي اتصال به ساير دستگاه ها بهره مي گيرند.اين نوع هندزفري ها داراي باتري هستند و اغلب آن ها را براي استفاده بايد شارژ کرد. مدت زمان نگهداري شارژ به ظرفيت باتري هاي اين هندزفري ها برمي گردد. مزيت اين هندزفري ها نسبت به هندزفري هاي با سيم اين است که شما را از شر سيم هاي بلند مي رهانند و به شما اين امکان را مي دهند تا در فواصل مختلفي از موبايل يا تبلت خود ، به مکالمه يا گوش دادن موسيقي بپردازيد. استفاده از اين نوع هندزفري به افرادي که دائما در حال رانندگي هستند توصيه مي شود.

معرفی بهترین برندهای هدفون موجود در بازار ایران

طراحي هندزفری

هندزفري ها در طراحي هاي مختلفي وارد بازار شده اند . قابليت سيم زيپي هندزفري هاي با سيم را قبلا براي شما ذکر کرديم. گوشي هايهندزفري های باسیم ، در انواع مختلفي توليد شده اند . برخي از آنها داراي قسمت نگه دارنده اي هستند که پشت گوش قرار مي گيرد . برخي ديگر نيز با استفاده از چند بخش نگه دارنده درون گوش قرار مي گيرند. هندزفري هاي بلوتوثی عمدتا در دو نوع طراحي شده اند. برخي از آن ها درون گوش قرار مي گيرند و به وسيله يک قلاب که پشت گوش انداخته مي شود سر جايشان محکم مي شوند . برخي ديگر نيز به به طور کامل پشت گوش قرار مي گيرند و گوشي آن ها از بخش جلويي گوش ، درون گوش قرار مي گيرد. نوع طراحي بسيار در سلامت گوش شما موثر است. برخي از هندزفري ها به گونه اي طراحي شده اند که تا حد زيادي از عرق کردن گوش شما جلوگيري مي کنند که اين امر تا حد زیادی در کاهش جذب باکتري ها ، قارچ ها و ديگر عوامل مضر موثر است.

فرکانس هندزفری

فرکانس هندزفري همان نوع صداي زير و بم پشتیبانی شده هندزفري است . هرچه فرکانس صدایی بيشتر باشد ، صدا هاي زير را با قدرت بيشتري به گوش شما مي رساند. فرکانس هاي پايين تر به صداي باس ( بم ) مربوط مي شود. از آنجايي که فرکانس شنوايي انسان بين 20 هرتز تا 20هزار هرتز است ، فرکانس هندزفري ها نيز بين اين دو مقدار قرار دارد. مثلا اگر هندزفري داراي فرکانسي بين 25 تا 10000 هرتز باشد ، صداهاي زير و بم را در اين محدوده پشتيباني مي کند.

حساسيت هندزفری

حساسيت بيانگر میزان فشار صدا است و با واحد دسيبل dB اندازه گيري مي شود. کمترين صدا داراي حساسيت 0 دسيبل است و صداي بلندي که به گوش انسان نيز آسيب مي زند حساسيت 85 دسيبل دارد. در نظر داشته باشيد که ميزان حساسيت هندزفري در سلامت گوش شما در دراز مدت موثر است ، لذا سعي کنيد يک هندزفري با حساسيت مناسب خريداري کنيد تا گوش شما در دراز مدت دچار آسيب نشود.

امپدانس هندزفری

جريان برق در دراز مدت صداي خش خشي را در هندزفري ها ايجاد مي کند. براي جلوگيري از اين امر ، معمولا در هندزفري ها مقاومتی قرار داده مي شود که با واحد اهم اندازه گيري مي شود. امپدانس هندزفري ها بين 16 تا 32 اهم است که هر چه اين مقدار بيشتر باشد ، توانايي هندزفري در حذف صدا هاي مزاحم بيشتر است.

برد هندزفری

اين معيار مخصوص هندزفري هاي بي سيم است. برد هندزفري همان فاصله اي است که هندزفري شما با دور شدن از تلفن همراه ، مي تواند صدا را منتقل کند. اين برد معمولا براي فضاي باز در نظر گرفته مي شود و اگر شما با هندزفري در پشت ديوار اتاقي با ضخامت 50 سانتي متر قرار بگيريد و گوشي خود را در داخل اتاق قرار دهيد ممکن است صدايي را نشنويد . برد هندزفري ها بيشتر جنبه تبليغاتي دارد و معمولا برد واقعي کمتر از چيزي است که شرکت های سازنده بيان مي کنند.

کنترل هندزفری ها

هندزفری های باسیم معمولا دارای یک دکمه برای پاسخ دادن به تماس و همچنین قطع و وصل پخش موسیقی هستند. ممکن است دکمه های دیگری نیز برای کنترل میزان صدا در هندزفری تعبیه شده باشد. هندزفری های بلوتوثی نیز علاوه بر دارا بودن دکمه قطع و وصل مکالمه ، معمولا دارای دکمه های کنترل صدای مستقل هستند.

اگر شما نيازمند خرید يک هندزفري براي رانندگي هستيد ، پيشنهاد ما به شما هندزفري هاي بلوتوثي است که با قيمتي بين 50 تا 400 هزار تومان در بازار موجودند . اما اگر براي شنيدن موسيقي و يا ديگر کار هاي روزمره نيازمند هندزفري هستيد ، نيازي به صرف هزينه هاي بالا براي خريد هندزفري هاي بي سيم نداريد و هندزفري هاي باسيم نيز مي توانند نياز شما را مرتفع کنند.

نویز کنسلینگ (Noise Cancellation) در هدفون؛  این ویژگی موجب می‌شود که صدای محیط (نویز) به‌طور مداوم  به کمک میکروفون اسکن شود و با تولید یک نویز هم‌اندازه که در جهت مخلف آن‌انجام می‌شود خنثی گردد. هدفون‌هایی که به این ویژگی پرکار مجهز هستند و از آن بهره می‌گیرند، در فضاهایی که شلوغ می‌باشد و سر و صدای زیادی در محیط پراکنده است، مث هواپیما و قطار بیسار گزینه خوبی می‌باشد که می‌توان از آن استفاده کرد.

بسته یا باز بودنِ پشت گوشی‌های هدفون (Open Back – Close Back)؛ هدفون‌هایی که به ویژگی بسته بودن مجهز هستند و با توجه به آن طراحی شده‌اند اجازه ورود و خروج به جریان هوا و صدا را که در محیط بیرون موجود است، به محیط داخلی هدفون نمی‌دهد. ایرکاپی که در این نوع  هدفون‌ها قرار دارد، به‌طور کامل عایق شده و صدا را ایزوله می‌کند. بنابر این دیگران نیز صدای داخل هدفون را نمی‌شنوند؛ این نوع هدفون‌ها برای گوش کردن به موزیک‌های بابیس قوی مناسب می‌باشند. اما بر عکس آن هدفون‌هایی هستند که پشت باز می‌باشند، این نوع هدفون‌ها بر روی قسمت بیرونی گوشی یا همان ایرکاپ‌هایشان دارای منافذی هستند که هوا و صدا از آن‌ها به درون محیط هدفون جریان پیدا می‌کند. این نوع هدفون‌ها به این دلیل محبوبیت دارند که صدای خروجی که تولید می‌کنند طبیعی‌تر می‌باشد و خستگی کمتری را برای گوش قائل می‌شود.

انواع درایورهای هدفون (Drivers)؛ یکی از قسمت‌های هدفون که باعث می‌شود سیگنال‌های الکتریکی به صدا تبدیل شود، درایورها هستند. این درایورهای هدفون دارای انوع مختلفی می‌باشد که هدفون‌ها را از یکدیگر متمایز کرده است. در تولید برخی از هدفون‌ها بیش از یک درایور به‌کار گرفته شده‌است؛به عنوان مثال در یک هدفون High End (های اند)، که یکی از پیشرفته‌ترین هدفون‌ها در جهان می‌باشند، که از فناوری‌های بسیاری در آن بهره گرفته شده است، می‌تواند تا 12 درایور در تولید آن‌ به‌کار برده شود.

نوع کابل و اتصالات هدفون (Cable & Connector درمورد جنس و فناوری که در تولید این کابل‌ها به‌کار گرفته‌ می‌شود، بسیار مهم و حساس است. این کابل‌ها نیز هر کدام دارای ویژگی‌هایی هستند که در این‌جا به چند مورد آن‌ها اشاره می‌کنیم: این کابل‌ها به‌راحتی قابل تعویض و شدن هستند، از گره خوردگی و به‌هم پیچیده شدن جلوگیری می‌شوند، دارای انعطاف پذیری می‌باشند. همچنین درمورد سر جک هدفون بسیار دقت کنید؛ چرا که باید با دستگاه‌هایی که در اختیار دارید هماهنگ باشند.

ویژگی های فنی در هدفون ها

این‌ ویژگی‌هایی که ذکر شد تنها برخی از ویژگی‌های فنی این هدفون‌ها هستند و ویژگی‌های دیگری در این هدفون‌ها وجود دارد که آن‌ها را از یکدیگر متمایز می‌کنند. مثلاً هدفون‌های Gaming (گیمینگ) که برای استفاده در هنگام بازی طراحی شده‌اند و مخصوص آن زمان هستند؛ هدفون‌های Sport (ورزشی) که به دلیل آن‌که با توجه به خصوصیات فیزیکی در هنگام ورزش و تحرک زیاد طراحی شده‌اند، مناسب برای زمان‌های ورزش می‌باشند. این نوع هدفون‌ها در مقابل عرق و رطوبت بسیار مقاوم و در هنگام ورزش و تحرک بدون هیچ حرکتی محکم بر روی گوش‌ها می‌مانند و از روی گوش‌ها به زمین پرتاب نمی‌شوند و باعث آسیب نمی‌شوند؛ هدفون‌های Monitoring (مانیتورینگ) یا به اصطلاح هدفون‌های استودیویی یکی دیگر از انواع هدفون‌ها هستند که صداها را به‌همان صورت که می‌باشند به گوش تنظیم کنندگان موسیقی خواهد رساند

ضرورت انتخاب هدفون مناسب 

به یاد داشته باشید که هدفونی که از همه لحاظ‌ ایده‌آل باشد، وجود ندارد. همه چیز به نیاز‌ها، ترجیحات، کیفیت و هدف از خرید هدفون بستگی دارد. به همین دلیل است که ما طیف گسترده‌ای از بهترین مارک‌های هدفون برای شما گردآوری کردیم تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید. برخی معتقدند از آنجایی که برندهایی مانند اپل یا سونی حرف اول را در تولید هدفون‌‌های با کیفیت می‌زنند، نباید گزینه‌‌های را بررسی کنند. این اعتقاد اشتباه است، زیرا برندهای زیادی در حال حاضر وجود دارند که با هزینه کمتر، عملکرد مشابه با برندهای معروف را ارائه می‌دهند. 


نظرات کاربران

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام