روش نگهداری زعفران
زمان نگهداری: طول عمر زعفران 3 تا 4 سال با کیفیت باقی می ماند و بعد از مدتی کمی از کیفیت آن کاسته میشود – محل نگهداری: زعفران را باید در جای خنک، تاریک، خشک و بدون رطوبت در ظروف مستحکم و سربسته نگهداری کنید. – زمان برداشت: آبان ماه – محل کاشت زعفران: خراسان
زعفران سرگل نوربیدخت
بدون بسته بندی داخل سلفون
شرایط و ضمانت
ضمانت سلامت فیزیکی محصول
کشور تولید کننده زعفران
کشور: ایران شهر برداشت: خراسان منطقه قائنات
مشخصات اصلی زعفران
نام محصول: زعفران سرگل درجه یک فله – وزن خالص هر مثقال: 4.608 گرم – نوع زعفران: سرگل ممتاز صادراتی – درجه کیفیت: ممتاز صادراتی – اصطلاح محلی: سرگل – اصطلاح صادراتی: سرگل ممتاز صادراتی
مشخصات بسته بندی زعفران
بسته بندی پاکتی – بسته بندی خاتم – بسته بندی سلفون – بسته بندی اطلسی به انتخاب مشتری
وزن
دلخواه
ویژگی های زعفران
100% زعفران خالص اصل – زعفران تازه سال و 100% ارگانیک – زعفران تمام قرمز و فاقد سفیدی – عرضه بدون واسطه – بهداشتی و با کیفیت و تضمین شده – قدرت رنگ دهی بالا – رشته های کلاله ضخیم – عطر و بوی بالا – دارای سافرانال و پیکروکسین بالا – مناسب برای صادرات و مصارف صنعتی و خانگی و درمانی