۰ از ۵
از میانگین ۰ نظر دهنده

پیشنهاد ویژه فروشندگان

مشخصات فنی

مشخصات فنی ارده فندقی ترنم 250 گرمی
مشخصات
ابعاد 7 × 7 × 8 cm
ابعاد بسته‌بندی 7 × 7 × 8 سانتی‌متر
استانداردها و مجوزها پروانه ساخت وزارت بهداشت
ترکیبات فرآورده کنجد و فندق
حداقل دمای نگهداری 5 سانتیگراد
حداکثر دمای نگهداری 40 سانتیگراد
زمان قابل نگهداری پس از تولید 6 ماه
شرایط نگهداری محیط خشک و خنک و دور از نور مسقیم
شماره پروانه بهداشت 35/1197-3
شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت 35/1197-6
نوع فندقی
نوع بسته بندی پلی اتیلن
وزن 250 گرم
مشاهده بیشتر
نظرات کاربران
هیچ نظری ثبت نشده است.

محصولات مشابه

جستجو دسته‌بندی‌ها کالای‌پیشنهادی ورود/ثبت‌نام